Home / Actueel / Surplus lanceert campagne 'Later regel je nu'

Surplus lanceert campagne 'Later regel je nu'

nieuws over de campagne Later regel je nu
21 maart 2024

De campagne van Surplus #laterregeljenu gaat over levensthema’s die invloed kunnen hebben op de financiën. Op de website www.surplus.nl/geld-en-recht vind je informatie over de thema’s.

Het doel van de campagne is mensen bewust maken van zaken die grote invloed kunnen hebben op hun financiële positie. Zoals kinderen die 18 jaar worden, gezinsuitbreiding, pensioen, overlijden, echtscheiding en verandering van inkomen. Met de campagne wil Surplus  inwoners informeren en verwijzen naar het team Geld & Recht van Surplus. Hier kunnen inwoners terecht met alle vragen over geld en regels. Door vooraf te plannen en bewust te zijn van mogelijke financiële gevolgen van levensthema’s, kunnen zaken tijdig geregeld worden. Hiermee voorkom je problemen in de toekomst.

Team Geld & Recht

De (vrijwillig) medewerkers van Geld & Recht van Surplus zijn er voor alle inwoners van de gemeenten Drimmelen en Geertruidenberg. Zij geven advies en ondersteuning bij vragen over sociale zekerheid, financiën en consumentenzaken en helpen graag bij het vinden van een weg in het doolhof van wetten, regelingen en voorzieningen.

Afspraak maken in gemeente Drimmelen

Stuur een e-mail naar drimmelen@surplus.nl of bel 076 – 502 77 88.
Als het nodig is maken ze een afspraak op het kantoor van Surplus Welzijn (naast de notaris), Raadshuisstraat 2c in Terheijden.

Afspraak maken in gemeente Geertruidenberg

Bel 0162- 52387 of loop binnen tijdens de inloopspreekuren op maandag en donderdag van 09.00 tot 10.30 uur aan de Prins Hendrikstraat 41 in Raamsdonksveer. Iedere maandag is er van 13.00 tot 15.00 uur een extra spreekuur in bibliotheek Theek 5, Keizersdijk 30 in Raamsdonksveer.

Deel op:

Ander nieuws

Nieuwsbericht handige links voor jou

Fijne tips en adviezen uit betrouwbare bronnen over ouderschap

Herken je dat? Je maakt je ergens zorgen over rondom de opvoeding...
Nieuws over de Nationale Buitenspeeldag

Doe mee met de nationale Buitenspeeldag

Op woensdag 12 juni is het weer de nationale Buitenspeeldag! Dan maken...
Nieuwsartikel over het onderzoek onder jongeren naar hoe het met ze gaat en vul de online vragenlijst in

Onderzoek naar hoe het gaat met kinderen en jongeren in Nederland: Vul de vragenlijst in!

De Kinderombudsman wil graag weten hoe het gaat met kinderen en jongeren...
1 2 3 20